Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Marathon Natuurijs Live


I8rtcvjd9h73 M

Kijk hier live naar de marathon op het natuurijs van Noordlaren Het commentaar is van Gio Lippens en Erik-Jan Kooiman. Marathon 10 jan 2024 Kijk hier live mee naar de tweede natuurijsmarathon in Noordlaren Marathon 09 jan 2024 Kijk hier live. Kijk hier LIVE de marathon op natuurijs in Winterswijk Erwin ten Have Gisteren 1815 1 minuut leestijd De marathon op natuurijs. Kijk hier live mee naar de eerste marathon op natuurijs Gisteren 1855 1 minuut leestijd In Winterswijk werden vanochtend voorbereidingen. De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân De wedstrijd begint om 1900 uur..


Maaike Verweij won in 2021 en 2022 de eerste marathon op natuurijs Peloton bij de heren boekte door de Grand Prix. Schaatsen in Zweden betekent schaatsen in een muisstille. IJs ren marathon Luleå Sea Ice Classic. De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân..



48muzxp7jq0l8m

WINTERSWIJK - In Winterswijk werd vanavond de eerste schaatsmarathon op natuurijs van deze winter verreden. Kijk via deze link online de marathon op natuurijs in Winterswijk. De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân. Gisteren 1850 1 minuut leestijd De marathon op natuurijs in Noordlaren die in 2021 verreden werd Kim Stellingwerf..


Wo 14 dec - wo 14 dec De eerste marathon op natuurijs wordt verreden in Burgum de. De eerste marathon op natuurijs van dit seizoen zal vanavond verreden gaan worden. De eerste schaatsmarathon op natuurijs in Winterswijk is vanavond live op televisie te zien bij Omroep. Marijke Groenewoud heeft in Noordlaren ook de tweede marathon op natuurijs gewonnen. Ook op natuurijs Winterswijk wint Harm Visser Harm Visser Jumbo Visma heeft in Winterswijk de eerste..


Comments